Vaihto ja palautus


Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen. Asiakkaana sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteelle. Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, olethan aina ensin yhteydessä SUMEEn asiakaspalveluun info@sumee.fi.

HUOMIOITHAN, ETTÄ VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT EIVÄT KOSKE MYYNNISSÄ OLEVIA PDF -OMPELUKAAVOJA! Paperikaavoilla normaali 14 vrk palautusoikeus, ethän tällöin poista tuotteen tarrasinettiä.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk:n kuluttua toimituksen vastaanottamisesta.

Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, joissa on tuotelaput paikoillaan. Siispä käsittelethän tuotteita varoen ennen ostopäätöksen tekemistä. 

Pyrimme hoitamaan palautuksen käsittelyn mahdollisimman nopeasti saatuamme palautetun tuotteen. 

Mikäli asiakas palauttaa tilauksen kokonaisuudessaan, palautamme asiakkaalle tilauksen yhteydessä veloitetut alkuperäiset toimituskulut. Muussa tapauksessa toimituskuluja ei hyvitetä. Palautuksen käsittelykulut 5,90€ veloitetaan kaikista palautuksista riippumatta siitä, palautetaanko tilaus kokonaisuudessaan vaiko vain osa tilauksesta.

Mikäli olet saanut tilauksellesi ilmaisen toimituksen ja palautat tuotteita niin, että ilmaisen toimituksen hintaraja ei enää ylity, vähennämme palautettavasta summasta palautuskulujen lisäksi alkuperäisen tilauksen toimituskulut.

Palautuksen asianmukaisesta pakkauksesta vastaa asiakas. Mikäli tuote on vahingoittunut matkalla huolimattoman pakkaamisen johdosta, pidätämme oikeuden evätä palautus.

Vaihto toiseen tuotteeseen tai kokoon on ilmaista ensimmäisellä kerralla. 

Noutamatta jätetty paketti ei ole palautus. Noutamatta jätetystä, meille palautuneesta paketista veloitamme 15 €:n käsittelykulut.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.